Robo-Advisor 100 euro

Ontvang € 100 extra

Robo-Advisor 100 euro

Met Robo-Advisor van Openbank

Actiecode: ROBO100

 

Word klantMeer info  

Wat houdt de actie in?

Zet je geld aan het werk met Robo-Advisor, de geautomatiseerde beleggingsdienst en ontvang € 100 extra om te beleggen.

Hoe kun je deelnemen aan de actie?

Als je al klant bent van Openbank:

 • Gebruik de actiecode ROBO100 om je aan te melden voor deze actie op uiterlijk 31 december 2020.

Als je nog geen klant bent van Openbank:

 • Word klant en open een Open Betaalrekening (daarbij ontvang je de Я42 betaalpas). Voer de actiecode "ROBO100" in in het aanmeldproces op uiterlijk 31 december 2020. 

In beide gevallen:

 • Geef je op voor Robo-Advisor, de geautomatiseerde beleggingsdienst en investeer minimaal € 1.000 tussen 6 november 2020 en 31 januari 2021.
 • De maand nadat aan de voorwaarden van de actie is voldaan, storten wij het bedrag op de rekening die is gekoppeld aan de dienst.

Je moet het contract voor discretionair beheer met een minimale investering van € 500 minimaal 12 maanden vanaf de datum van betaling aanhouden.

Elke investering brengt risico's met zich mee, waaronder het gebrek aan rendement en/of het mogelijke verlies van het geïnvesteerde bedrag. Houd er rekening mee dat elke belegging op financiële markten onderhevig is aan marktschommelingen en dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst.

Openbank is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van omstandigheden die aan derden of aan de begunstigde zelf kunnen worden toegeschreven en die van invloed kunnen zijn op het juiste gebruik van de vergoeding.

Wat is de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor?

Met Robo-Advisor, de geautomatiseerde beleggingsdienst wordt je geld voor je aan het werk gezet. Je hoeft dus geen expert te zijn.

 • De dienst past je investeringsportefeuille automatisch aan, rekening houdend met de marktontwikkeling.
 • Wij beheren je geld door te investeren in beleggingsfondsen van de belangrijkste beheerders en door prioriteit te geven aan ESG-fondsen.
 • We rekenen op het advies van ’s werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock® en we benutten de ervaring van Santander Asset Management.
 • Geen annuleringskosten!1

Wat zijn de voorwaarden voor deelname?

 • Je moet een natuurlijke persoon zijn en meerderjarig.
 • Je moet woonachtig zijn in Nederland met een postadres in Nederland.

Houd rekening met het volgende:

 • De toekenning van de vergoedingen vormt een roerend kapitaalinkomen dat vrijgesteld is van belasting in Spanje in overeenstemming met de wet op inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen, mits de klant de bijbehorende belastingaangifte heeft ingediend. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Openbank hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt.

1 De commissies die voor de Robo-Advisor-dienst zijn vastgesteld, moeten als volgt worden toegepast: voor saldi lager dan € 25.000 bedraagt de commissie 1,03%, voor saldi gelijk aan of hoger dan € 25.000 en lager dan € 100.000 bedraagt de commissie 0,79%, voor saldi gelijk aan of hoger dan € 100.000 en lager dan € 500.000 bedraagt de commissie 0,67%, voor saldi gelijk aan of hoger dan € 500.000 en lager dan € 1.000.000 bedraagt de commissie 0,54% en voor saldi gelijk aan of hoger dan € 1.000.000 bedraagt de commissie 0,42% (incl. btw).

Actiecode
ROBO100
De actie is geldig

Van 6 november tot en met 31 december 2020

Actievoorwaarden