Betaalpassen actie 2021

Doe mee aan de actie
met je Openbank-betaalpassen

Betaalpassen actie 2021

Krijg tot €1000 van je aankopen vergoed

Actiecode: 21OPEN

Word klant Meer info  

Wat houdt de actie in?

Als je deelneemt aan de actie kun je tot € 1000 vergoed krijgen van alles wat je koopt met je Openbank-betaalpassen vanaf 26 maart t/m 30 juni. Elke aankoop van minimaal € 5 is een deelname aan de trekking en er zullen 3 winnaars worden geselecteerd.

Hoe kun je deelnemen?

Als je al klant bent:

 • Klik op “Meer info” en meld je aan voor de actie met de code 21OPEN voor 30 juni 2021.

Als je nog geen klant bent:

 • Word klant door de code 21OPEN in te voeren tijdens het aanmeldproces. Doe dit uiterlijk op 30 juni 2021.

In beide gevallen:

 • Bij elke aankoop van minimaal € 5 die je betaalt met je Openbank-betaalpassen vanaf 26 maart t/m 30 juni 2021 neem je automatisch deel aan de trekking.

Bovendien telt betalen met je mobiele telefoon dubbel!

Voor elke betaling die je met je mobiele telefoon doet, neem je 2 keer deel in plaats van één. Als je dat nog nooit hebt gedaan, registreer dan je betaalpas in je mobiele telefoon of in een smartwatch en betaal comfortabel en veilig zonder je portemonnee uit je zak te halen1.

Hoe meer aankopen je doet, hoe meer kans je maakt om te winnen.

Wat zijn de actievoorwaarden?

 •  Je moet een natuurlijke persoon zijn van 18 jaar of ouder, woonachtig zijn in Duitsland, Nederland of Portugal, en een correspondentieadres hebben in een van die landen.
 • Je moet rekeninghouder zijn met een Openbank-betaalpas op uiterlijk 30 juni 2021.

Houd rekening met het volgende:

 • De prijs is roerend kapitaalinkomen dat in Spanje aan belastingheffing is onderworpen overeenkomstig de wet inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen. Het bedrag van de inhouding wordt door Openbank vergoed en wordt niet doorberekend aan de klant. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Openbank hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt.
 • Er wordt slechts één prijs toegekend per klant en per rekening.
 • De trekking vindt plaats op 27 juli 2021.
 • Geldopnames bij geldautomaten, overboekingen of transacties die via particuliere betalingsplatformen worden uitgevoerd, worden niet als aankopen beschouwd.
 • De vergoeding zal worden gestort op de Openbank-betaalrekening van de rekeningpashouder van de betaalpas waarmee de aankopen zijn gedaan, binnen een termijn van maximaal één maand na de datum van aanvaarding van de prijs door de winnaar.
   

De volgende mobiele betalingsmethoden zijn toegestaan voor de actie: Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay en de Openbank Wallet.

Actiecode
21OPEN
Actie geldig

Van 26 maart 2021 t/m 30 juni 2021

Datum van de trekking

27 juli 2021

Actievoorwaarden