Cashback 2% Betaalpassen Feestdagen

Betaal je aankopen met je Openbank-betaalpas

Cashback 2% Betaalpassen Feestdagen

Ontvang tot € 5 vergoeding voor je aankopen

Actiecode: FEESTDAGEN20

 

Word klantMeer info  

Wat houdt de actie in?

Dit jaar helpen we je met je cadeaus voor de feestdagen. En dat betekent… dat we je tot 2% terugbetalen van het totaal aan aankopen in de periode van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021 met een van je Openbank-betaalpassen, tot een maximumbedrag van € 5.

Hoe doe je mee aan de actie?

Nog geen klant?

  • Meld je aan als nieuwe klant door de actiecode FEESTDAGEN20 in te voeren in het aanmeldproces. Doe dit uiterlijk op 31 januari 2021.
  • Betaal je aankopen1met een van je Openbank-betaalpassen in de periode van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021.

Als je al klant bent:

  • Klik op “Meer info” en meld je aan voor de actie met de code FEESTDAGEN20. Doe dit uiterlijk 31 januari 2021.
  • Betaal je aankopen1  met een van je Openbank-betaalpassen in de periode van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021.

Fijne feestdagen!

Wat zijn de actievoorwaarden?

  • Je moet een natuurlijk persoon zijn, meerderjarig, in Nederland wonen en een correspondentieadres in Nederland hebben.
  • Je moet de houder zijn van een Openbank-betaalpas en minstens één keer een aankoop betalen met deze pas in een winkel. Doe dit uiterlijk 31 januari 2021.

Houd rekening met het volgende:

  • Je ontvangt de vergoeding in februari 2021 op je Open Betaalrekening.
  • Geldopnames bij geldautomaten, overboekingen of transacties die via particuliere betalingsplatformen worden uitgevoerd, worden niet als aankopen beschouwd.
  • De betaling vormt een roerend kapitaalinkomen dat vrijgesteld is van belasting in Spanje in overeenstemming met de wet op inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen, mits de klant de bijbehorende verklaring van fiscale woonplaats heeft ingediend. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Openbank hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt.

Bij wijze van niet-beperkend voorbeeld worden geldopnames bij geldautomaten, overboekingen of transacties die via particuliere betalingsplatformen worden uitgevoerd, niet als aankopen beschouwd.

Actiecode
FEESTDAGEN20
De actie is geldig

Van 1 december 2020 t/m 31 januari 2021