robo 2%

Met de geautomatiseerde
beleggingsdienst Robo-Advisor

Robo 2%

kun je nu tot € 500 extra krijgen op je beleggingen

Word klant Meer info  

Wat houdt de actie in?

Zet je geld aan het werk met de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor en krijg 2% extra op alles wat je tussen 3 december 2021 en 28 februari 2022 belegt. Tot maximaal € 500.

Hoe kun je deelnemen aan de actie?

Als je al klant bent van Openbank:

 • Meld je uiterlijk op 31 januari 2022 aan voor de actie met de code CASHBACK2. Hierbij worden de actievoorwaarden automatisch geaccepteerd.

Als je nog geen klant bent van Openbank:

 • Meld je uiterlijk op 31 januari 2022 aan als nieuwe klant en gebruik bij het aanmeldproces de actiecode CASHBACK2. (Wie het contract tekent om klant te worden van Openbank krijgt gratis een Open Betaalrekening en een Я42 Betaalpas.) Hierbij worden de actievoorwaarden automatisch geaccepteerd.

In beide gevallen:

 • Neem de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor af en beleg tussen 3 december 2021 en 31 januari 2022 minstens € 500. Hoe meer je belegt, hoe meer extra je kunt krijgen! (Max. € 500)

Hoe werkt de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor?

 • Na het beantwoorden van een paar korte vragen bieden wij je de beleggingsstrategieën aan die het best bij je passen.
 • Bepaal zelf met hoeveel je wilt beginnen. Dit kan al vanaf een belegging van € 500. Daarnaast kun je periodieke bijdragen inplannen om je portefeuille stapsgewijs op te bouwen. Dit kan al vanaf € 11.
 • De Robo-Advisor past je beleggingsportefeuille automatisch aan, rekening houdend met de marktontwikkelingen op basis van de strategie die je gekozen hebt.
 • Wij beheren je geld door te beleggen in een portefeuille van geïndexeerde fondsen. Bovendien wordt hij actief beheerd door de beste beleggingskantoren en wordt er prioriteit gegeven aan duurzame fondsen2.
 • We kunnen rekenen op het advies en de ervaring van ’s werelds grootste beleggingskantoor3, BlackRock®, en van Santander Asset Management.
 • Je hebt een team van beleggingsspecialisten tot je beschikking om je te helpen bij eventuele vragen.
 • En je kunt de dienst annuleren wanneer je maar wilt!

 

Elke belegging brengt risico's met zich mee, waaronder het niet behalen van rendement en/of het verlies van het belegde bedrag.

Met vragen kun je terecht bij ons team van beleggingsspecialisten. Je kunt hen bellen op +31 (0)70 7006 138, van maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 19.00 uur en op vrijdag van 9.00 t/m 18.00 uur.

Houd rekening met het volgende:

 • Om aan deze actie te kunnen deelnemen, een natuurlijke persoon zijn van minimaal 18 jaar oud. Je moet ook fiscaal inwoner zijn van Nederland, en een fiscaal adres hebben Nederland.
 • Deze actie geldt voor nieuwe contracten voor de Robo-Advisor
 • De berekening van het uit te betalen bedrag wordt gebaseerd op het totale bedrag dat van 3 december 2021 t/m 31 januari 2022 met de Robo-Advisor-beleggingsdienst is belegd.
 • Het totaal belegde bedrag moet gedurende de hele actieperiode, van 3 december 2021 tot en met 28 februari 2022, aangehouden worden. Na het aflopen van deze periode moet je minimaal 50% (en minstens € 500) van het belegde bedrag gedurende 12 maanden of langer op de discretionaire beheerrekening laten staan.

De vergoeding vormt een roerend kapitaalinkomen dat vrijgesteld is van belasting in Spanje in overeenstemming met de wet op inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen, aangezien de klant de bijbehorende Verklaring van Fiscale Woonplaats heeft ingediend. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Open Bank S.A. hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt.

1 Houd er rekening mee dat de opdracht wordt uitgevoerd wanneer de som van je bijdragen minimaal € 10 bedraagt.

2  Op www.openbank.nl kun je lezen hoe we rekening houden met de ESG-criteria in de beleggingsstrategieën van de Robo-Advisor.

3 Bron: Morningstar 2021.

Actiecode
CASHBACK2
Actie geldig

Van 3-12-2021 t/m 31-01-2022

Laatste dag om aan de voorwaarden te voldoen

28-02-2022

Betaling van de vergoeding

maart 2022

Actievoorwaarden