trekking iphone

Betaal je aankopen
van minstens € 5
met een van je
Openbank-betaalpassen

trekking iphone

en win 1 van de 5
iPhones 13 Pro Max 256 GB

Actiecode: HOLIDAYS21

Word klant Meer info  

Wat houdt de actie in?

Win een van de 5 iPhones Pro Max1 256 GB die we verloten. Neem deel door te betalen met je Openbank-betaalpassen. Voor elke aankoop2 van minstens € 5 die je tussen 17 november 2021 en 15 januari 2022 doet neem je één keer deel aan de trekking.

Bovendien neem je voor elke betaling die je doet met een mobiele betaalmethode3, met een Я42 Mastercard of Я42 Betaalpas met ingeschakelde reisvoordelen, of met de Я42 Metal Card niet één keer, maar twee keer deel aan de trekking.

Hoe kun je deelnemen aan de trekking?

Als je al klant bent van Openbank

  • Meld je tot en met 15 januari 2022 aan voor de actie met de actiecode HOLIDAYS21. Hierbij worden de actievoorwaarden automatisch geaccepteerd.
  • Betaal van 17 november 2021 tot en met 15 januari 2022 je aankopen van € 5 of meer met een Openbank-betaalpas. Je neemt zowel met aankopen in fysieke winkels als online deel.

Als je nog geen klant bent van Openbank

  • Meld je aan als nieuwe klant en geef bij het aanmeldproces de code HOLIDAYS21 op. Hierbij worden de actievoorwaarden automatisch geaccepteerd.
  • Betaal van 17 november 2021 tot en met 15 januari 2022 je aankopen van € 5 of meer met een Openbank-betaalpas. Je neemt zowel met aankopen in fysieke winkels als online deel.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om te kunnen deelnemen?

  • Je moet een natuurlijke persoon zijn van minimaal 18 jaar oud.
  • Je moet fiscaal inwoner zijn van Nederland, met een fiscaal adres in Nederland.
  • Je moet gedurende de gehele actieperiode, tot en met 15 januari 2022, klant zijn van Openbank en houder zijn van een geactiveerde Openbank-betaalpas.

Houd rekening met het volgende:

  • De prijs is roerend kapitaalinkomen in natura dat in Spanje aan belastingheffing is onderworpen volgens de wet op inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen. Openbank neemt deze fiscale heffing op zich, zonder dat dit wordt doorberekend aan de klant. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Openbank hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt.
  • De trekking vindt plaats op 15 februari 2022.

 

1iPhone, AirPods, HomePod, MacBook en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple, Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. Apple doet niet mee aan deze actie.

2Bij wijze van niet-beperkend voorbeeld worden geldopnames bij geldautomaten, overboekingen of transacties die via particuliere betaalplatformen zoals World Remit, Transferwise, Revolut, Moneygram, Coin Base, Verse, Azimo LTD en/of Bizum worden uitgevoerd, niet als aankopen beschouwd.

3De volgende mobiele betaalmethodes zijn toegestaan voor de actie: Openbank Pay, Apple Pay, Fitbit Pay en Garmin Pay.

Actiecode
HOLIDAYS21
Actie geldig

van 17-11-2021 t/m 15-01-2022

datum van de trekking

15 februari 2022