Maak kans op max. € 1.000
cashback met je aankopen

Actiecode:

PINNEN24

Actie geldig

09/04/2024 - 03/07/2024

Datum loting:

18 juli 2024

Deel via:

Wat houdt de actie in?
Maak kans om het dubbele van wat je hebt uitgegeven terug te krijgen in de vorm van een cashback (max. € 1.000). Elke betaling van minimaal € 10 telt mee.

Er zijn drie winnaars, jij kunt één van hen zijn!

Hoe doe je mee met de loting?
Deelnemen is eenvoudig. Volg deze stappen:Meer
Aan welke voorwaarden moet je voldoen om te kunnen deelnemen?
Check zeker deze voorwaarden om deel te nemen aan de actie!Meer
Houd ook rekening met het volgende:
De prijs is roerend kapitaalinkomen dat in Spanje aan belastingheffing is onderworpen volgens de wet op inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen. Openbank neemt deze fiscale heffing op zich, zonder dat dit wordt doorberekend aan de klant. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Openbank hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt. Meer

1 Bij wijze van niet-beperkend voorbeeld worden geldopnames bij geldautomaten, overboekingen of transacties die via de volgende betalingsplatformen worden uitgevoerd, niet als aankopen beschouwd: World Remit, Transferwise, Revolut, MoneyGram, Coinbase, Azimo LTD, Bizum, Twyp, Bankless, Swiss Quote Bank, ACE Money Transfer, Eurinex Money Transfer, MoneyToPay, Web Money, Money Trans World, JPay Money, Izly Money, Líder Money Transfer, Small World Money, Titanes Money Transfer, Skrill, Western Union. De uitsluiting van bovenstaande handelingen zal worden gebaseerd op de lokalisering van bedrijfscodes en/of de meest voorkomende bewoordingen die door elk van de platforms worden gebruikt.