UEFA Champions League adidas Mini-Balls

Win een UEFA Champions League adidas Mini-Ball

-

Dankzij de Open Spaarrekening met 0,20% rente

 

Word klantMeer info  

Wat houdt de actie in?

Laat je spaargeld groeien! Bij het openen van de nieuwe Open Spaarrekening maak je nu kans op een van de 100 UEFA Champions League adidas Mini-Balls die we verloten.

Hoe doe ik mee met de actie?

  • Open een nieuwe Open Spaarrekening op uiterlijk 31 augustus 2020 en je doet direct mee met de actie. Heb je al een Open Spaarrekening of een Welkom Spaarrekening? In dat geval hoef je niets te doen, je doet dan automatisch mee met de actie1.
  • De trekking vindt plaats op 14 september. Houd je e-mail goed in de gaten om erachter te komen of je een van de winnaars bent.

Meer hoef je niet te doen! Nu kun je profiteren van alle voordelen die de Nieuwe Open Spaarrekening te bieden heeft.

  • Je spaargeld groeit met 0,20% rente en zonder maximumbedrag. Haal onbeperkt rendement op je vermogen!
  • Het openen, onderhouden en opzeggen van je spaarrekening is gratis en zonder extra kosten.
  • Je geld is altijd beschikbaar. Je kunt op elk gewenst moment kosteloos al je geld of een deel ervan plus de rente opnemen.
  • Spaar in je eigen tempo. Geld storten op je rekening of overboeken kan wanneer het jou uitkomt en is volledig gratis.
  • Beheer je spaargeld met meerdere rekeningen. Zo kun je overzichtelijk sparen voor bijvoorbeeld je studie, vakantie, etc. Je ontvangt altijd 0,20% rente en je kunt eenvoudig en gratis geld overboeken tussen de verschillende rekeningen.

Wat zijn de voorwaarden voor deelname aan de actie?

  • Je moet een natuurlijke persoon ouder dan 18 jaar zijn die woonachtig is in Nederland.
  • Je moet rekeninghouder zijn van een actieve Open Spaarrekening of Welkom Spaarrekening op uiterlijk 31 augustus 2020.

Houd rekening met het volgende:

  • De prijs vormt een roerend kapitaalinkomen in natura die in Spanje aan belastingheffing is onderworpen in overeenstemming met de wet op inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen. Openbank neemt deze fiscale heffing op zich, zonder dat dit wordt doorberekend aan de klant. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Open Bank, S.A. hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt.

Openbank, S.A. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van omstandigheden die aan derden of aan de begunstigde zelf kunnen worden toegeschreven en die van invloed kunnen zijn op het juiste gebruik van de vergoeding.

1 Mocht je niet willen deelnemen, stuur dan een e-mail naar info@openbank.com of bel ons op +31 (0)70 7007 516 om je af te melden voor de actie. Dit kan tot uiterlijk 31-08-2020.

De actie is geldig

Van 21 juli t/m 31 augustus 2020