3 PlayStation®5-pakketten

Doe extra bijdragen aan je portefeuille van de Robo-Advisor-beleggingsdienst

Robo-Advisor 2%

We verloten 3 spelconsole pakketen

Actiecode: OPENPS5

 

Word klantMeer info  

Wat houdt de actie in?

Ontvang 1 van de 3 console pakketen die we verloten bij extra bijdragen aan je portefeuille van de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor.

Wat zit er in het pakket?

Het pakket bevat een PlayStation®5, een DualSense™ draadloze extra controller en een BLACKFIRE® BFX-30 Gaming Headset voor PS5™.

Hoe kun je deelnemen aan de trekking?

  • Klik uiterlijk 31 augustus 2021 op “Aanmelden voor de actie” met de actiecode OPENPS5.
  • Voor elke extra bijdrage van minimaal € 100 in je portefeuille die is gekoppeld aan de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor van 16 april t/m 31 augustus 2021 ontvang je een automatische deelname aan de trekking.

Hoe meer je bijdraagt, hoe meer kansen je hebt om te winnen!

Wat zijn de voordelen van mijn bijdragen?

1. Je minimaliseert de risico’s
Regelmatige en constante bijdragen compenseren mogelijke stijgingen of dalingen van de markten. Je vermijdt ook dat je het uit emotionele overwegingen doet.

2. Je profiteert van het effect van samengestelde rente
De verkregen rente verhoogt het eigen vermogen waarop nieuwe rendementen worden berekend. Op deze manier is de groei exponentieel.

3. Al vanaf € 1
Doe je bijdragen beetje bij beetje, vanaf € 1. Houd er wel rekening mee dat de handeling wordt uitgevoerd wanneer de som van je bijdragen minimaal € 10 bedraagt.

4. Activeer en deactiveer bijdragen wanneer je maar wilt
En bovendien zonder extra kosten via de website en app.

Elke belegging brengt risico's met zich mee, waaronder het niet behalen van rendement en/of het verlies van het belegde bedrag.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om te kunnen deelnemen?

  • Je moet klant zijn van Openbank, een natuurlijke, meerderjarige persoon en woonachtig in Nederland/Portugal/Duitsland, met een correspondentieadres in een van die landen.
  • Je dient de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor uiterlijk op 31 augustus 2021 te hebben afgesloten, met een minimumbelegging van € 500.

Houd er rekening mee dat de prijs roerend kapitaalinkomen in natura is dat in Spanje aan belastingheffing is onderworpen volgens de wet op inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen. Openbank neemt deze fiscale heffing op zich, zonder dat dit wordt doorberekend aan de klant. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Openbank hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt.

1De commissies die voor de Robo-Advisor-dienst zijn vastgesteld, moeten als volgt worden toegepast: voor saldi lager dan € 25.000 bedraagt de commissie 1,03%, voor saldi gelijk aan of hoger dan € 25.000 en lager dan € 100.000 bedraagt de commissie 0,79%, voor saldi gelijk aan of hoger dan € 100.000 en lager dan € 500.000 bedraagt de commissie 0,67%, voor saldi gelijk aan of hoger dan € 500.000 en lager dan € 1.000.000 bedraagt de commissie 0,54% en voor saldi gelijk aan of hoger dan € 1.000.000 bedraagt de commissie 0,42%. Inclusief btw.

Actiecode
OPENPS5
De actie is geldig

Van 16 april t/m 31 augustus 2021

Datum van de trekking

20 september 2021