verloting prijzen

Gebruik je betaalpassen
van Openbank

verloting zomer vol prijzen

En doe mee met de trekking van 18 prijzen

Actiecode: OPENSUMMER21

Word klant Meer info  

Wat houdt de actie in?

We verloten deze zomer 18 geweldige prijzen voor het gebruik van je Openbank-betaalpassen tussen 6 juli en 30 september 2021.

Onder andere een iPhone 12 Pro Max1, een 55” QLED TV of een BOSE Smart Speaker 500 kunnen van jou zijn, gewoon door te betalen met je Openbank-betaalpassen.

Hoe doe je mee aan de actie?

  • Gebruik uiterlijk op 30 september 2021 de actiecode OPENSUMMER21 om je aan te melden voor deze actie.
  • Bij elke aankoop2 van € 5 of meer die je van 6 juli tot en met 30 september 2021 betaalt met je Openbank-betaalpassen neem je automatisch deel aan de trekking.

Verdubbel je kansen!

Bovendien neem je voor elke betaling die je uitvoert met je mobiele telefoon3, met een Я42-betaalpas met ingeschakelde reisvoordelen, of met de Я42 Metal Card niet één keer, maar twee keer deel aan de trekking. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, koppel je betaalpas dan aan je mobiel of smartwatch.

Hoe meer aankopen je doet, hoe meer kans je maakt om te winnen.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om te kunnen deelnemen?

  • Je moet een natuurlijke persoon zijn van 18 jaar of ouder, woonachtig in Nederland, Duitsland of Portugal, en je moet een correspondentieadres hebben in het land waar je woonachtig bent.
  • Je moet uiterlijk op 30 september 2021 rekeninghouder zijn van een geactiveerde Openbank-betaalrekening en van een van de Openbank-betaalpassen die deelnemen aan de actie.

Houd rekening met het volgende:

  • De trekking vindt plaats op 21 oktober 2021.
  • Bij wijze van niet-beperkende voorbeelden worden geldopnames bij geldautomaten, overboekingen of transacties die via particuliere betalingsplatformen worden uitgevoerd, niet als aankopen beschouwd.
  • De mobiele betalingsmethoden toegestaan voor de actie zijn de volgende: Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay en Openbank Pay.
  • De prijzen zijn roerend kapitaalinkomen in natura die in Spanje aan belastingheffing zijn onderworpen volgens de wet op inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen. Openbank neemt deze fiscale heffing op zich, zonder dat dit wordt doorberekend aan de klant. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Openbank hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt.

 

1 iPhone, AirPods, HomePod, MacBook en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple, Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. Apple doet niet mee aan deze actie.

2Bij wijze van niet-beperkende voorbeelden worden geldopnames bij geldautomaten, overboekingen of transacties die via particuliere betalingsplatformen worden uitgevoerd, niet als aankopen beschouwd.

3 De volgende mobiele betalingsmethoden zijn toegestaan voor de actie: Apple Pay, Fitbit Pay,Garmin Pay en Openbank Pay.

Actiecode
OPENSUMMER21
Actie geldig

van 6 juli tot en met 30 september 2021

Actievoorwaarden