Help Turkije en Syrië

Doneer voor humanitaire hulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Afgelopen 6 februari werden Turkije en Syrië getroffen door een aardbeving van 7.8 op de schaal van Richter. Humanitaire hulp is essentieel! Samen kunnen we helpen bij het reddingswerk, de eerste hulp en medische zorg, en de opvang en onderdak van de vele slachtoffers.

Help mee met Open Charity!

Aardbeving

World Vision

Hulporganisatie en Open Charity-partner World Vision helpt ontheemde families in het zuidoosten van Turkije en het noorden van Syrië. Deze gebieden werden het zwaarst getroffen door de aardbeving. World Vision is één van de Samenwerkende hulporganisaties (SHO). Donaties worden besteed aan de gezamenlijke hulpverlening in het rampgebied.

Je kunt zelfs dagelijks helpen!

Je kunt zelfs dagelijks helpen!

Elke keer dat je betaalt met je Я42 betaalpas, wordt het bedrag van je betaling afgerond op de dichtstbijzijnde euro. Op deze manier doneer je het verschil aan de door jou gekozen non-profit of stichting.

World Vision: https://www.worldvision.nl/nieuws/turkije-en-syrie-getroffen-door-zware-aardbeving/

Bij Openbank maken we helpen nog eenvoudiger! We storten de commissies terug van alle overboekingen naar Turkije. Dit geldt voor overboekingen die je in maart 2023 doet vanaf een Openbank-rekening. Meer informatie vind je hier.