Openbank Investment Skills ESADE Scholarship

 

Leer beleggen en de markten analyseren als een professional

 

 

Wil je een professionele loopbaan in de aandelenhandel starten en je eigen portefeuille samenstellen?

Openbank heeft zijn krachten gebundeld met de ESADE Business School en biedt 100 Openbank Investment Skills ESADE Scholarships aan. Deze online opleiding biedt jou de mogelijkheid om te studeren aan een van de meest toonaangevende business schools ter wereld.

Raadpleeg de voorwaarden en meld je uiterlijk 24 september 2020 aan om in aanmerking te komen voor onze online studiebeurs.

Beca Esade IMG 1

Wat houdt het in?

Met de Openbank Investment Skills ESADE Scholarship kun je het online studieprogramma Aandelenmarkten volgen op de ESADE Business School, ter waarde van € 2.500.

Tijdens de studie van 8 weken doe je niet alleen kennis op over vermogensbeheer van financiële activa, maar leer je ook alles over hoe aandelenmarkten werken.

De effectenbeurs ondervindt nu constant stijgingen en dalingen en daarom biedt het programma je tools om de steeds veranderende economische ontwikkelingen te begrijpen, een methode te creëren voor het nemen van beslissingen en om beleggingsmogelijkheden te identificeren.

Beca Esade IMG2

Studeer in je eigen tempo, 100% online

Het studieprogramma Aandelenmarkten is zo opgezet dat je het gemakkelijk kunt inpassen in je dagelijkse leven, hoe druk je ook bent.

Het past de methode “Learning by doing” toe waarin theorie en praktijk met elkaar worden gecombineerd met de nadruk op het echte beroepsleven. Met de interactieve online cursusinhoud kunnen studenten zelf bepalen wanneer ze de lessen volgen.

Is de Openbank Investment Skills ESADE Scholarship iets voor jou?

De Scholarship is gericht op diegenen die hun loopbaan in de aandelenmarkten willen starten en willen leren hoe je je spaargeld kunt beheren door te beleggen1.

Over ESADE

ESADE is een van de toonaangevende onderwijsinstellingen, zowel in Spanje als daarbuiten. ESADE leidt sinds 1958 specialisten op in het bedrijfsleven en is koploper op het gebied van onderwijskwaliteit in Spanje en de rest van de wereld. ESADE bestaat uit een Business School, een Law School en een sectie Executive Education.

Schrijf je nu in en maak kans op een van de 100 Openbank Investment Skills ESADE Scholarships.

Maak kans op een beurs!

Raadpleeg hier de voorwaarden van de Openbank Investment Skills ESADE Scholarship.

1 Deelnemen kan als je bent afgestudeerd en/of werkzaam bent, als je jonger bent dan 40 jaar, woonachtig in Spanje, Argentinië, Duitsland, Portugal en/of Nederland en voldoet aan de ESADE-selectiecriteria.