robo trekking iPad + Magic Keyboard

Door bijdragen te doen aan
de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor

robo trekking iPad + Magic Keyboard

doe je mee aan de trekking van 3 iPads Pro met Magic Keyboard!

Actiecode: ROBOIPAD

Word klant Meer info  

Wat houdt de actie in?

Je doet mee met de trekking van 3 pakketten met een iPad Pro 11” Space Grey en een Magic Keyboard1, in het zwart en met toetsenbord in internationaal Engels, door een aanvullende bijdrage van minimaal € 100 te doen aan je portefeuille van de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor.

 

Hoe kun je deelnemen?

Als je al klant bent van Openbank:

 • Meld je uiterlijk op 31-12-2021 aan voor de actie met de code ROBOIPAD.

Als je nog geen klant bent van Openbank:

 • Meld je aan als nieuwe klant en geef tijdens het aanmeldproces de code ROBOIPAD op. Doe dit uiterlijk op 31-12-2021.

In beide gevallen:

 • Sluit de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor op uiterlijk 31 december 2021 af.
 • Voor elke bijdrage van minstens € 100 extra die je doet tussen 8 oktober en 31 december 2021 neem je één keer deel. Als je bijvoorbeeld € 1.000 extra bijdraagt, heb je tien kansen om te winnen.

 

Ken je alle voordelen van extra bijdragen?

 • Minimaliseer het risico. De bijdragen compenseren eventuele stijgingen of dalingen in de markten en helpen je je toekomstplan op te bouwen, beetje bij beetje en bijna zonder dat je het merkt.
 • Exponentiële groei. De verkregen rente verhoogt het eigen vermogen waarop nieuwe rendementen worden berekend.
 • Al vanaf € 1. Draag beetje bij beetje bij, op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis.
 • Jij beslist! Je kunt de periodieke bijdragen op elk gewenst moment en kosteloos in- of uitschakelen op de website of via de app.

Voor meer info over de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor, de markten of onze beleggingsstrategieën kun je contact opnemen met onze beleggingsspecialisten op +31 (0)70 7006 138, van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

 

Om deel te nemen aan de actie moet je aan onderstaande voorwaarden voldoen:

 • Je moet je een natuurlijke persoon zijn van minstens 18 jaar oud.
 • Je moet woonachtig zijn in Nederland, Duitsland of Portugal en een correspondentieadres in Nederland, Duitsland of Portugal hebben.
 • Je moet de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor op 31 december 2021 hebben afgesloten met een minimumbelegging van € 500. Vanaf dit bedrag beginnen bijdragen te tellen voor deelname.

De prijs is roerend kapitaalinkomen in natura dat in Spanje aan belastingheffing is onderworpen volgens de wet op inkomstenbelasting voor niet-ingezetenen. Openbank neemt deze fiscale heffing op zich, zonder dat dit wordt doorberekend aan de klant. De nakoming van de belastingverplichtingen in het land waar de klant woonachtig is, komt uitsluitend voor rekening van de klant, zonder dat Openbank hiervoor enige verantwoordelijkheid op zich neemt.

Elke belegging brengt risico's met zich mee, waaronder het niet behalen van rendement en/of het verlies van het belegde bedrag. De waarde van de belegging is onderhevig aan marktschommelingen en in het verleden behaalde rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstig rendement.

1 iPad Pro en Magic Keyboard zijn handelsmerken van Apple, Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. Apple doet niet mee aan deze actie.

Producten met betrekking tot deze promotie

Actiecode
ROBOIPAD
Actie geldig

van 8-10 t/m 31-12 2021

Uiterste datum om te voldoen aan de voorwaarden

31-12-2021

Datum van de trekking

25-01-2022