Google Pay™ Betaal snel en eenvoudig

Google pay

Je Openbank-betaalpassen op je Android-toestellen

Voeg je Openbank-betaalpassen toe aan Google Pay en betaal gemakkelijk en veilig met je Android-toestellen.1 Betalen kan online, bij aankopen in apps of in de winkel.


Betaal snel en eenvoudig met Google Pay2


Je Openbank-betaalpassen en Google Pay: de perfecte combinatie. Je gegevens zijn altijd goed beveiligd. Ze worden niet opgeslagen op betaalterminals, noch gedeeld tijdens betalingen.

De betaalpassen toevoegen aan je mobiele telefoon is zo gebeurd:

Download Google Pay

Download Google Pay

Ga naar Google Play en download gratis de app, of surf naar pay.google.com.
Voeg een betaalpas toe aan de app

Voeg een betaalpas toe aan de app

Meld je aan met je Google-account en voeg je betaalpas toe door op het icoontje met “+” te klikken. Selecteer een betaalpas die opgeslagen is in je account of klik op “Voeg een nieuwe kaart toe” en volg de instructies in de app.
Betaal eenvoudig en veilig

Betaal eenvoudig en veilig

Zodra je betaalpas is geverifieerd, kun je veilig met Google Pay betalen. Als je bij betaalterminals wilt betalen met Google Pay op je smartphone, moet je nagaan of je toestel NFC-technologie ondersteunt.
google pay

Beschikbaar in winkels en voor online aankopen

Je kunt Google Pay gebruiken in elke winkel waar contactloos betalen mogelijk is. Om te betalen moet je het scherm van je smartphone activeren en het toestel dicht bij de betaalterminal houden. Wil je ook tijd besparen bij je aankopen in apps en bij webshops? Kies voor Google Pay.

¹Google Pay is beschikbaar op alle moderne Android-toestellen (KitKat 4.4+) die NFC-technologie ondersteunen en waarbij er geen ongerechtvaardigde toegang is verkregen tot de software of middelware (rooting).

2Met Google Pay kun je overal waar contactloos betalen mogelijk is snel en eenvoudig betalen, of het nu in de winkel is, online of in een app. Je gegevens zijn steeds goed beveiligd. Ze worden niet opgeslagen op betaalterminals, noch gedeeld tijdens een aankoop.

Google Pay™ is een geregistreerd merk van Google Inc.