Open Hub
Filters verwijderen

Open Hub

Onze ruimte voor technologische ontwikkeling
van internationale omvang

Inschrijven

Hallo Bilbao!

Na het succes in Valencia openen we nu ook de Open Hub Bilbao. Van daaruit wordt Openbank verder ondersteund en zetten we de internationale expansie voort. En we zijn op zoek naar meer dan honderd nieuwe werknemers met een technologisch profiel.
Echt iets voor jou? Bekijk dan zeker onze vacatures!

De toekomst is digitaal, dat is duidelijk. Daarom zijn we altijd op zoek naar het beste technologische en digitale talent. Ontdek onze Open Hub. Een ontwikkelingsruimte waar je de nieuwste technologie kan gebruiken in een agile-model. Het is een 100% digitale omgeving, dynamisch, en omringd door de beste IT-specialisten uit verschillende landen

Dit is Open Hub

Bij Open Hub vind je andere specialisten met een technologisch profiel zoals jij. Het is een divers, jong, multicultureel team dat is gespecialiseerd in technologische ontwikkeling op internationaal niveau en mee wilt groeien met Openbank.

Bovendien profiteer je van flexibele werktijden, speciale bedrijfsvoordelen, flexwerken (werk op afstand of op ons kantoor in Valencia) en nog veel meer.

Welke technologie vind je er?

Om de beste digitale diensten te ontwikkelen, hebben we naast het beste talent ook de meest innovatieve tools nodig. Daarom bieden we de volgende technologieën aan om je carrière te ontwikkelen:

Ontwikkeling:

  • Website: Microfrontends, Webpack, JavaScript, React, en Redux.
  • API: Microservices, Java, Spring-Boot, Spring-Cloud, en AWS.
  • Mobiel: Swift en Kotlin.
  • Beveiligingssoftware: Java, Golang, en AWS.

Data Lake:

  • Gegevensbeheer: Scala, Spark, Apache Flink, en AWS.
  • Bedrijfsintelligentie: MicroStrategy.

 

Denk je dat Open Hub iets voor jou is?

Als je digitaal ademt en leeft en je carrière internationaal wilt projecteren... zijn wij op zoek naar jou! Ben je een technologiespecialist, heb je tussen de 2 en 10 jaar ervaring, en ben je gepassioneerd door deze wereld, aarzel dan niet en bekijk onze vacatures. In elke vacature vind je de details van wat voor elke functie wordt gezocht.

Ben je net afgestudeerd? Ontdek Open Tech!

Open Tech is ons project voor jonge mensen die hun eerste stappen willen zetten in een professionele omgeving om te beginnen aan hun carrière in de technologiesector. We zijn op zoek naar jong talent met een passie voor de digitale wereld die recent zijn afgestudeerd in Computer Engineering, Industrial Engineering, Telecommunicatie, Wiskunde, en Natuurkunde.

Vacatures

Word lid van de Open Hub en help ons verder te bouwen aan een van de beste digitale banken ter wereld.

Bekijk vacatures