Open Hub

Onze ruimte voor technologische ontwikkeling van internationale omvang

Leer ons kennen in verschillende steden!

Om Openbank verder te ondersteunen en de internationale expansie voort te zetten, hebben we verschillende Open Hubs in Europa en Amerika. Van hieruit werken werknemers met een technologisch profiel samen met ons hoofdkantoor in Madrid. Naast onze hubs in Bilbao en Valencia openen we er nu ook in Miami, Mexico Stad en Buenos Aires. Echt iets voor jou? Bekijk dan zeker onze vacatures!

De toekomst is digitaal, dat is duidelijk. Daarom zijn we altijd op zoek naar het beste technologische en digitale talent. Ontdek onze Open Hub. Een ontwikkelingsruimte waar je de nieuwste technologie kan gebruiken in een agile-model. Het is een 100% digitale omgeving, dynamisch, en omringd door de beste IT-specialisten uit verschillende landen

Dit is Open Hub

Dit is Open Hub

Bij Open Hub vind je andere specialisten met een technologisch profiel zoals jij. Het is een divers, jong, multicultureel team dat is gespecialiseerd in technologische ontwikkeling op internationaal niveau en mee wilt groeien met Openbank.

Bovendien profiteer je van flexibele werktijden, speciale bedrijfsvoordelen, flexwerken (werk op afstand of op ons kantoor in Valencia) en nog veel meer.

Welke technologie vind je er?

Welke technologie vind je er?

Om de beste digitale diensten te ontwikkelen, hebben we naast het beste talent ook de meest innovatieve tools nodig. Daarom bieden we de volgende technologieën aan om je carrière te ontwikkelen:

Ontwikkeling:

  • Website: Microfrontends, Webpack, JavaScript, React, en Redux.
  • API: Microservices, Java, Spring-Boot, Spring-Cloud, en AWS.
  • Mobiel: Swift en Kotlin.
  • Beveiligingssoftware: Java, Golang, en AWS.

Data Lake:

  • Gegevensbeheer: Scala, Spark, Apache Flink, en AWS.
  • Bedrijfsintelligentie: MicroStrategy.
Denk je dat Open Hub iets voor jou is?

Denk je dat Open Hub iets voor jou is?

Als je digitaal ademt en leeft en je carrière internationaal wilt projecteren... zijn wij op zoek naar jou! Ben je een technologiespecialist, heb je tussen de 2 en 10 jaar ervaring, en ben je gepassioneerd door deze wereld, aarzel dan niet en bekijk onze vacatures. In elke vacature vind je de details van wat voor elke functie wordt gezocht.

Vacatures


Kom bij een van onze Open Hubs werken en help ons verder te bouwen aan een van de beste digitale banken ter wereld.