Klaar om je carrière te starten?

Ontdek al onze talent programs!

Opentech Graduate Program
Opentech Graduate Program

Net afgestudeerd en een diploma in technology? Schrijf je dan in voor een van Openbanks jaarprgramma's en ontwikkel je talenten verder op een van onze technology-afdelingen.

Women in Tech
Wo-Tech

Ben jij een echte tech-vrouw?

Wij werken samen met tech-scholen zoals Adalab en Ironhack. Zo kun jij je carrière volledig focussen op technology, zonder dat je voorgaande ervaring nodig hebt in de sector. Begin je carrière bij Openbank!

Internship Programs
Internship Programs

Begin je professionele carrière in een innovatieve omgeving vol jong talent. Solliciteer voor een van onze stageplekken!

diversity

Kracht in diversiteit

Bij Openbank werken we elke dag aan een aangename werksfeer voor iedereen, en omarmen we diversiteit. Ons team is opgebouwd uit meer dan 40 verschillende nationaliteiten, en we zetten erg in op jong talent. Gelijkheid is een van onze uitgangspunten: meer dan 50% van ons managementteam bestaat uit vrouwen en onze selectieprocedures garanderen gelijkheid van kansen.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze focus op diversiteit en een veilige werkplek de innovatieve en creatieve werkdynamiek bevordert. Zo kunnen onze werknemers zich steeds verder ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Wat een team!

Fátima Garcia Corrochano

Fátima Garcia Corrochano

iOS Developer

“Mijn motivatie is om duizenden mensen te kunnen helpen met een geweldige app, en om continu te leren van mijn collega's."

Luis Campoy

Luis Campoy

Core Banking Developer

“Ik heb hier echte software-goeroe's leren kennen en ik geniet volop van de goede vibes op de werkvloer”

Ainara Revuelta

Ainara Revuelta

Big Data Engineer

“Openbank biedt je een erg fijne werksfeer. De mogelijkheid om in de verschillende hubs te werken is een groot pluspunt.”

Rodrigo de Blas

Rodrigo de Blas

Android Developer

“Ik ben hier begonnen omwille van de reputatie van de bank, en ik ben gebleven voor het team en de sfeer. We kunnen zelfs een biertje drinken op kantoor na werktijd!”

Volg ons ook op:

instagram icon
facebook
Youtube
LinkedIn
mail