Beveiligingsinstellingen

Beveiligingsinstellingen

Alle bescherming die je nodig hebt voor je transacties en aangepast aan je voorkeur

Beveiliging op maat

  • Je kunt zelf de beveiligingsinstellingen aanpassen voor handelingen die je via de website en app uitvoert.
  • Wil je bepaalde handelingen extra beveiligen? Kies er dan voor om, naast de huidige beveiliging met de bevestigingscode via sms, ook je elektronische handtekening te gebruiken om de handeling te bevestigen.
  • Voor je overboekingen kun je kiezen vanaf welk minimumbedrag de elektronische handtekening vereist is ter bevestiging.
  • Je kunt deze instelllingen steeds wijzigen via de website en app.
Bevestigingscode via sms

Dit is de standaardoptie om je overboekingen via de website en app te bevestigen.

De snelste en eenvoudigste beveiligingsoptie.

Elektronische handtekening

Als je naar de klantenservice belt, kunnen we je om je elektronische handtekening vragen. Soms wordt deze op de website of in de app gevraagd, bijvoorbeeld wanneer je je persoonsgegevens wijzigt.

Je kunt ook zelf extra beveiliging toevoegen aan je transacties via de website en app door gebruik te maken van je elektronische handtekening.

Bevestigingscode via sms + elektronische handtekening

Voor sommige handelingen, zoals overboekingen vanaf een bepaald bedrag, kun je de optie bevestigingscode via sms + elektronische handtekening activeren.

Als je bijvoorbeeld een minimumbedrag van € 2.000 instelt, dan vragen wij je vanaf dat bedrag om een bevestigingscode via sms en je elektronische handtekening. Voor kleinere bedragen gebruik je dan alleen de bevestigingscode via sms.