Wij beleggen voor jou.

Geautomatiseerd beleggen met de Robo-Advisor. Ons beleggingscomité stelt je portefeuille samen.

Je hoeft geen expert te zijn
Ons beleggingscomité neemt de beslissingen over je beleggingen. Hierbij wordt rekening gehouden met de ontwikkelingen op de markt.
Automatische aanpassingen
De Robo-Advisor maakt automatisch de nodige aanpassingen.
Professionele ondersteuning
We kunnen rekenen op het advies en de ervaring van BlackRock® en Santander Asset Management.
Begin met beleggen vanaf € 500
Je kunt periodiek bijstorten. Zo verhoog je je belegging geleidelijk.

Simuleer je belegging

Met welke inleg wil je beginnen?

Min. 500€

Beheerskosten vanaf 0,42% inclusief btw. Voor de gekozen inleg bedragen de maandelijkse kosten € 0,00 (inclusief btw).¹

Hoelang wil je je belegging aanhouden?

Welk soort risico wil je voor je belegging?

Verschuif de balk en kies het risiconiveau. Voordat je de service aanvraagt stellen we je een paar vragen om je beleggersprofiel te leren kennen.

LaagMidellaagGemiddeldMiddelhoogHoog

Elke belegging brengt risico's met zich mee, waaronder het niet-behalen van rendement en/of het verlies van het belegde bedrag. De waarde van je belegging is onderhevig aan marktschommelingen en daarom kan de gepresenteerde simulatie van de geschatte ontwikkeling geen garantie bieden voor de toekomst.

*Bron: Morningstar 2023.

1 Deze simulatie is beperkt tot € 1 miljoen, maar de beleggingsdienst Robo-Advisor heeft geen maximale beleggingslimiet. De minimale belegging is € 500. De jaarlijkse beheerskosten die wij op deze dienst toepassen worden berekend op basis van het daggemiddelde van het beheerde vermogen. De vermelde rendementen zijn bruto. Voor de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor gelden ook vastgestelde commissies. Deze variëren van 1,03% voor saldi lager dan € 25.000 tot 0,42% voor saldi gelijk aan of hoger dan € 1.000.000. Dit is inclusief btw.

2 De verwachte rendementen in de grafiek zijn bij benadering en zijn gebaseerd op financiële marktprojecties met een waarschijnlijkheidsgraad van 95%. Afhankelijk van het uitgangspunt (vandaag) op de financiële markten, kan de grafiek doen lijken dat het risico op de middellange termijn voor risicovollere strategieën laag is. Echter hangt het daadwerkelijke risico af van de gekozen strategie. Wanneer een belegger de dienst begint te gebruiken, zal de gekozen strategie altijd binnen het risicoprofiel van deze belegger passen. De risicoprofielen worden opgemaakt op basis van de ervaring, doelstellingen en situatie van de belegger.

Volg de ontwikkeling van je belegging met de Robo-Advisor, waar je ook bent

  • Bouw aan je toekomst
    De geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor zorgt voor de optimalisatie van je beleggingsstrategieën op midellange en lange termijn.
  • Professionele ondersteuning
    Voor het beheer van je beleggingen kunnen we rekenen op het advies van BlackRock®, de grootste beleggingsbeheerder ter wereld*, en op de uitgebreide ervaring van Santander Asset Management.
  • Hulp nodig?
    Er staat een team van beleggingsspecialisten voor je klaar. Je kunt hen bereiken door een e-mail te sturen naar beleggingen@openbank.com of door te bellen naar +31 70 7006 138.

In 3 stappen maken we je beleggingsplan

Ontdek welk soort belegger je bent
Ben je al klant? Beantwoord dan een paar eenvoudige vragen om te ontdekken welk soort belegger je bent. Zo bieden we je de beleggingsstrategieën aan die het beste bij jou passen.
Wij stellen binnen 5 minuten je portefeuille samen
Je kiest zelf de strategie en het bedrag dat je wilt inleggen (vanaf € 500). Later kun je extra stortingen doen en programmeren.
Wij beheren je belegging
Klaar! We beginnen met het beheren van je belegging en houden je elke maand op de hoogte van de ontwikkeling van je belegging. De ontwikkeling kun je ook op elk moment bekijken via de website of de app.
Wil je meer weten over de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor?
Hoeveel kost de dienst "Wij beleggen voor jou"?
Wat is "Wij beleggen voor jou"?
Wat is duurzaam beleggen?
Wie beheert het geld dat je besluit te beleggen?
Hoe wordt je portefeuille van Wij beleggen voor jou beheerd?
Hoe vraag ik de service aan?
Waarom moet je de geschiktheidstoets uitvoeren?
Welke risico's zou je lopen met deze dienst?
Hoe houd je de controle over je beleggingen en volg je je portefeuille?
Wat gebeurt er als je beleggingsdoelstellingen of je omstandigheden veranderen?
Wat is de minimale belegging om de service af te sluiten?
Wanneer kan ik mijn geld terugkrijgen?
Hoe kan ik extra stortingen doen aan de dienst “Wij beleggen voor jou”?
Kan ik mijn beleggingsstrategie wijzigen?
Is het mogelijk om meerdere beleggingsstrategieën tegelijkertijd te hebben?

Neem contact op met onze beleggingsspecialisten

Neem contact op met onze beleggingsspecialisten

Je kunt rekenen op een team van beleggingsspecialisten met ervaring op de financiële markten en die houder zijn van een certificaat uitgegeven door AFI.

+31 70 7006 138

+31

Om je te antwoorden, zullen we contact met je opnemen via de naam en het telefoonnummer dat je ons hebt verstrekt. We zullen deze informatie niet bewaren of gebruiken voor enig ander doel.

Als je meer wilt weten over de juridische aspecten van deze procedure, en vooral hoe we je privacy zullen beschermen, klik hier.

Om je te antwoorden, zullen we contact met je opnemen via de naam en het telefoonnummer dat je ons hebt verstrekt. We zullen deze informatie niet bewaren of gebruiken voor enig ander doel.

Als je meer wilt weten over de juridische aspecten van deze procedure, en vooral hoe we je privacy zullen beschermen, klik hier.