Beleggen met een doel: een huis, een auto, een reis

Bepaal je doel en begin met sparen om het te bereiken

ventaja_1_gbi
Bepaal een doel
De geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor helpt je om je doelstellingen te bereiken via de beleggingsstrategieën die het beste bij jou passen.
Bouw beetje bij beetje aan je toekomst
Bouw beetje bij beetje aan je toekomst
Je kunt beginnen met een belegging vanaf € 500. Daarna kun je steeds extra geld inleggen. Dit kan al vanaf € 1. Zo kom je steeds dichter bij je doelstellingen.
ventaja_3_gbi
Professioneel beheer van je portefeuille
Bij het beheer van je belegging wordt ons beleggingscomité geadviseerd door BlackRock®, de grootste vermogensbeheerder ter wereld.1 We kunnen ook rekenen op de jarenlange ervaring van Santander Asset Management.

Kies je doelstelling en start met beleggen

1 Kies een doelstelling en beantwoord een paar korte vragen. Zo kunnen we bepalen welke beleggingsstrategieën het beste bij jou passen en je kunnen helpen om je doelstelling te behalen.

2 Wij beheren jouw beleggingen. De geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor houdt hierbij rekening met de strategie en de doelstelling die jij gekozen hebt.

3 Volg je beleggingen op de voet. Dit kan via onze website of app. Daarnaast kun je ook extra stortingen doen of deze inplannen. Zo kom je steeds dichter bij je doelstelling.

Bekijk de resultaten van onze geautomatiseerde beleggingsdienst

Elke belegging brengt risico's met zich mee, waaronder het niet behalen van rendement en/of het verlies van het belegde bedrag. De waarde van de belegging is onderhevig aan marktschommelingen en eerder verkregen rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.

alt text

Beleggen voor iedereen


Begin vanaf een belegging van € 500 en leg periodiek geld in (extra stortingen), al vanaf € 1. Zo kun je een beleggingsplan opstellen voor de middellange of lange termijn. Je beslists zelf hoeveel geld je elke dag, week of maand wilt inleggen om je doelstelling te behalen.2 Denk bijvoorbeeld aan de studies van je kinderen of aan die mooie reis die je binnen enkele jaren wilt maken.

alt text

Waarin beleggen we voor jou?


Voor de portefeuilles van de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor wordt er gebruik gemaakt van beleggingsfondsen. Dit kunnen indexfondsen zijn of actief beheerde fondsen van 's werelds grootste fondsbeheerders.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze beleggingsspecialisten via het telefoonnummer +31 (0)70 7006 138. Zij zijn beschikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 19.00 uur, en op vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

1 Bron: Morningstar, 2022
2 Open Bank, S.A. verbindt zich niet tot de verwezenlijking van de doelstellingen. Deze zijn afhankelijk van de gedane beleggingen en de ontwikkeling van de markten.

null

Ontdek de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor

Wij creëren je portefeuille en passen hem automatisch aan aan de marktomstandigheden.

Wil je meer weten over Doelbeleggen?
Wat is doelbeleggen?
Welke risico's brengt deze service met zich mee?
Hoe vraag je de service aan?
Waarom zetten we vooral in op ESG-fondsen?
Door wie en hoe wordt jouw geld beheerd?
Hoeveel kost het om Openbank voor jou te laten beleggen?
Hoe volg je jouw portefeuille op?
Wat als je doelstellingen of omstandigheden veranderen?
Welk bedrag moet je minimaal beleggen?
Kun je je geld opnemen? En wat als je de dienst wil annuleren?
Hoe kun je extra geld inleggen?
Wat is het minimaal vereiste bedrag in je portefeuille?
Kun je de gekozen beleggingsstrategie veranderen?
Wij beleggen voor jou, jij hebt de leiding

Je kunt de ontwikkeling van je beleggingen op de voet volgen, wanneer je maar wilt en waar je ook bent.

Apple store. Go to applestore.google play store. Go to playstore.