Mobiel betalen

Betaal gemakkelijk met je smartphone of tablet

Apple Pay

apple pay

Betaal snel, soepel en veilig met al je Openbank-betaalpassen op je iPhone, iPad en Apple Watch. Autoriseer je betalingen met je vingerafdruk of via gezichtherkenning¹. Ook beschikbaar voor je online en app-aankopen.

Google Pay

google pay

Betaal snel en eenvoudig. Voeg je Openbank-betaalpassen toe aan Google Pay en betaal gemakkelijk en veilig met je Android-apparaten. Betalen kan online, via apps of in de winkel.

Fitbit Pay

Fitbit Pay

Betaal eenvoudig en snel, met één polsbeweging, dankzij de smartwatches van Fitbit. Voer je Openbank-betaalpassen toe aan je horloge en betaal ermee in alle winkels die de optie contactloos betalen aanbieden. Verkrijgbaar voor iOS en Android.

Garmin Pay

Garmin Pay

Voer je Openbank-betaalpassen toe aan je Garmin-horloge en betaal eenvoudig zonder je mobiel of betaalpas mee te nemen.

¹ Face ID beschikbaar op iPhone X. ¹ Als het bedrag gelijk aan of hoger is dan € 20,-, dan is het mogelijk dat om de pincode wordt gevraagd.

Apple Pay werkt met iPhone 6 en nieuwere modellen. Je kunt ermee betalen in winkels, apps en op websites die je opent met Safari. Met Apple Watch werkt de functionaliteit in winkels en apps. Ook iPad Pro, iPad (5e generatie), iPad Air 2 en iPad mini 3 en nieuwere modellen ondersteunen de functie in apps en op websites die je opent met Safari. Ten slotte kun je Apple Pay ook gebruiken met iMac (2012 of nieuwer) op websites geopend met Safari en met een iPhone of Apple Watch met Apple Pay.

Bekijk hier de lijst van apparaten die Apple Pay ondersteunen.