Online spaarrekening openen

Welkom Spaarrekening

Een exclusieve rekening voor nieuwe klanten en zonder extra kosten!

Actiecode: WELKOM

Word klant

Rendement vanaf dag één!

We heten je welkom met 2% rente.

Je Я42 betaalpas is gratis!

2 in 1: gratis betaalpas + travel card plan met exclusieve voordelen.

Schakel de reisvoordelen in- en uit naar behoefte, zo betaal je alleen wanneer je ze nodig hebt (€ 7,99 p/maand).

Gratis Spaarrekening

Het openen, onderhouden en opzeggen van je online spaarrekening is gratis en zonder extra kosten.

Exclusief voor nieuwe klanten

De beste manier om je spaargeld te verwelkomen!

Rendement vanaf de eerste dag en de eerste euro

Als nieuwe klant kun je nu een spaarrekening openen met de volgende voordelen:

 • De eerste 6 maanden: 2% rente over de eerste € 10.000. Over het saldo boven € 10.000 en t/m € 200.000 ontvang je vanaf dag één 0,75% rente. Voor saldo’s boven € 200.000 is de rente 0,00%. Je ontvangt de rente elke maand op je Welkom Spaarrekening.

 • Vanaf de zevende maand wordt je Welkom Spaarrekening automatisch een Open Spaarrekening.

 • Je kunt op elk gewenst moment al je geld of een deel ervan en de rente opnemen.

 • Je spaargeld wordt beschermd door de Europese wet 2014/49/EU. Openbank is aangesloten bij het depositogarantiefonds in Spanje, dat spaargeld en investeringen dekt tot € 100.000.

 

Zonder extra kosten!
 

 • Het openen, onderhouden en opzeggen van je online spaarrekening is gratis en zonder extra kosten.

 • Zonder verplichtingen: je kunt kosteloos annuleren.

 • Kies je als nieuwe klant voor een Welkom Spaarrekening, dan open je automatisch een Open Betaalrekening. Ook deze is volledig gratis (openen, onderhouden en opzeggen van de rekening).

 • Het IBAN-nummer van je Welkom Spaarrekening en je Open Betaalrekening is Europees. Dankzij de Europese regelgeving kun je je rekeningen met een Spaans IBAN in Nederland zonder enige beperkingen gebruiken.

Als je klant wordt, ontvang je ook gratis je Я42 betaalpas!

 • 5 keer per maand gratis geld opnemen in de eurozone en onbeperkt bij alle geldautomaten van Santander Group wereldwijd.

 • En het wordt echt leuk als je de voordelen inschakelt! Dan veranderen je 5 gratis opnames per maand in de eurozone in geldopnames wereldwijd, je kunt gratis betalen in vreemde valuta en je profiteert elke dag van de Mastercard wisselkoers, ook in het weekend! Reis zonder zorgen met de inbegrepen verzekeringen voor vertragingen, verlies van bagage, ongevallen en nog veel meer.

 • Profiteer van het zelf kunnen in- en uitschakelen van de reisvoordelen en betaal alleen wanneer je deze nodig hebt (€ 7,99 p/maand). Klik hier voor meer informatie.

Voorbeeld 1: rente-uitkering bij een constant saldo van € 10.000, over het eerste jaar: over de eerste 6 maanden zal een jaarlijkse spaarrente van 2% worden uitgekeerd en over de tweede 6 maanden zal een jaarlijkse spaarrente van 0,75% worden uitgekeerd. De jaarlijkse spaarrente voor dit voorbeeld bedraagt € 137,50 bruto.

Voorbeeld 2: rente-uitkering bij een constant saldo van € 20.000, over het eerste jaar: over de eerste 6 maanden zal een jaarlijkse spaarrente van 2% worden uitgekeerd over de eerste € 10.000, en 0,75% over de resterende € 10.000. Over de tweede 6 maanden zal een jaarlijkse spaarrente van 0,75% worden uitgekeerd. De jaarlijkse spaarrente voor dit voorbeeld bedraagt € 212,50 bruto.

onboarding

Word klant in slechts 3 stappen!

1

Vul je gegevens in

Om klant te worden, moeten we het een en ander van je weten. Vul je gegevens in en kies je toegangscode.

2

Bevestig je identiteit

Het maakt niet uit waar je bent. Je kunt klant worden via een videogesprek of via een overboeking vanaf een rekening van een andere bank waar je de rekeninghouder van bent.

3

Onderteken op elektronische wijze

We sturen je een sms met een beveiligingscode om toegang te krijgen tot je contract om het online te ondertekenen.